top of page
SylviaCoppensFotografie-PortretshootNien

Mijn verhaal..

Als 18-jarig meisje vertrok ik naar Californië voor een tussenjaar.  Hier begon ik te bloggen over mijn avonturen aan mijn Amerikaanse Universiteit. Ik kan je vertellen, ik had genoeg om over te schrijven. Daarna heb ik nog 2.5 jaar in Milaan gewoond. Grappig genoeg schreef ik toen wederom over mijn leven in het buitenland, deze keer voor het Wereldwijven platform van LINDA.Magazine. 

 

Veel mensen hoorden en lazen mijn verhalen, aangezien ik niet echt een standaard leven had. Want na Californië en Milaan heb ik nog een half jaar in Londen gewoond én heb 

ik nog 3 maanden vrijwilligerswerk in Taiwan gedaan. Ik had genoeg interessante verhalen om te vertellen. Het voelde fijn om gehoord te worden, aangezien er best wat momenten in mijn leven zijn geweest waar ik mij niet gehoord voelde, en ik maak het nog steeds mee.  

 

Dit begon waarschijnlijk al op de basisschool. Mijn juffrouw 'nodigde mij uit' om extra opdrachten te doen aangezien mijn cijfers blijkbaar veelbelovend waren.  Ik begon dan super enthousiast aan mijn opdrachten maar op een of andere manier lukte het mij niet zo goed. 

Ongehoord voelen

In plaats van dat er naar mij (en mijn frustraties) werd geluisterd, werd ik gewoon het groepje uitgeschopt. Meerdere malen. Ongeveer 10 jaar verder was het mijn Engelse lerares die voor het eerst vragen begon te stellen over mijn wisselende resultaten. Na onderzoeken werd dan ook pas op mijn 16e de diagnose dyslexie officieel vastgesteld. 

Ik maak het nog bijna dagelijks mee dat mensen mij letterlijk niet horen. De combinatie van een zachte stem met mijn zachte G zorgen er regelmatig voor dat mensen vragen: 'Sorry maar wat zei je net?'

Mijn luide groep vriendinnen zouden mij misschien ook wel als de 'stille' beschrijven, omdat ik nou eenmaal niet over hun heen kan schreeuwen.  

En ik kan je vertellen, het voelt niet prettige om je ongehoord te voelen. Daarom is het mijn missie om de verhalen van anderen met de wereld te delen door middel van een sterke merkstrategie. Door jouw verhaal, en het verhaal over de impact die je maakt te vertellen kunnen we de wereld een stukje beter maken. Hierdoor kan jouw sociale onderneming of start-up impact blijven maken!

Alles wat ik heb meegemaakt heeft ervoor gezorgd dat ik nu de persoon ben wie ik ben. Ik ben een ambitieuze, hardwerkende jongedame. Elke reis naar het buitenland, iedere nieuwe ontmoeting  

Ik ben Nienke Appels, ik deel graag jouw merkverhaal met de buitenwereld!

Het nieuws is hier om negatieve berichten te delen. Ik ben hier om juist positieve verhalen te delen. En dit unieke verhaal is de basis van jouw unieke merk. Ben jij er klaar voor om jouw verhaal met de wereld te gaan delen?

bottom of page